jump to navigation

1. mai tur med vaffelfrokost hos Maya 01.05.2003

Posted by femice in 1. mai, 2003, Tur og treff.
trackback

PICT0176

Dagen startet med øsende regnvær. Etter oppmøte og kort samling på Skedsmokorset kjørte vi 10 sykler i samlet flokk opp til Råholt og May-Elin hvor Barry og Roy allerede var ankommet og godt i gang med steking av vafler.

Vi fikk parkert syklene langs veien (lurer på naboene trodde da det brummet inn 10 sykler klokka halv ni på en fridag) og satte kursen mot det varme huset hvor det luktet så godt vafler. Vi dryppet inn og fikk satt fra oss sko og lagt fra oss våte jakker i gangen. Det så ut som om en hel bataljon hadde ankommet. (hvor mange er det egentlig i en bataljon?)

Vi koste oss lenge hos May-Elin… lenger enn opprinnelig planlagt siden været ikke akkurat var blitt noe bedre.

Da vi til slutt satte kursen ut fra Råholt var vi 13 sykler. 1 forsvant på veien så vi var 12 som ankom Minnesund hvor det var veldig god plass til å få parkert. Vi trodde først det var været som hadde holdt folk hjemme men det viste seg at kolonnen fra Hamar ikke var kommet.

Etter hanskekjøp og kaffedrikking kunne vi endelig se på når de kom tytende inn, og etter en halv time begynte det å se ut slik det skal se ut på Minnesund en 1 mai. Fullt og litt kaotisk.

Vi bestemte oss for å sette kursen opp mot Gjøvik og kjørte friskt av gårde. Men det ble litt for friskt…. Etter noen mil stoppet vi ved en kafe for opptining av presidentens fingre. Nye hansker hadde ikke hjulpet det spor.

Flere slet med dugg på innsiden av visiret og kjørte mer på instinkt enn syn. Irene hadde kjøpt noe antiduggmiddel på Minnesund og alle ville gjerne prøve om det virket. Det ble dryppet og gnikket og gnudd – og noen lærte også at det faktisk går an å ta av visiret for å pusse det… Duggmidlet virket faktisk. Deilig å se hvor man kjørte hen.

Etter en kort rast hvor Tommy fikk vist at regndressen egnet seg både for hopping i søledammer og som linedanceantrekk, satte vi kursen tilbake til Minnesund igjen. Deretter fortsatte vi til Nebbenes kro hvor vi koste oss med litt mat, kaffe og is (?!). Her sa vi farvel og ga de klemmer som skulle gis.

Kolonnen dro av gårde i samlet flokk og ble mindre og mindre etterhvert som folk svingte av E6.

Til tross for været kan vi nok konkludere med at vi hadde en fin tur.

«Referent: Irene»

Bilder finner du her

Kommentarer»

No comments yet — be the first.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: