jump to navigation

HP Tour 2003 19.06.2003

Posted by femice in 2003, Diverse, Tur og treff.
trackback

HP Tour er ikke et LDMCN arrangement og har heller ikke noe med linedance å gjøre, men vi var tre LDMCN medlemmer som var med så vi tenkte vi skulle fortelle dere litt om turen.

HP står for Hydraulikk Pneumatikk foreningen, og en til to ganger i året invitererer de ansatte i medlemsbedriftene med på en Veteranbil / Cabriolet / AmCar / MC tur. Jeg og Ole jobber i hver vår bedrift som er HP medlem (og konkurenter) og Tor ble også med – og dermed var vi tre – fra LDMC.

Sånn cirka halv seks møtte vi opp på p-plassen ved Hvervenbukta. Motorsykler og biler med og biler uten tak. I den ene cabrioleten satt ei nyinnkjøpt platinablondine. «Skal man være med og kjøre cab må man ha langt hår!» var beskjeden som var gitt – så Inger fra Bosch/Rexroth gikk sporenstreks til innkjøp av lyse lange kledlige lokker som hun kamuflerte sin egen korte sveis med. Det «verste» var at de lokkene satt tilogmed fast på turen til Moss – selv om krøllene vaiet kraftig i vinden.

Vi startet fra Hvervenbukta cirka klokka seks og kjørte via Hauketo og Klemetsrud og ut Enebakkveien. Deretter fulgte vi RV155 ut til Ytre Enebakk hvor vi svingte mot Tomter på RV120. Vi hadde fått utdelt nøyaktig kjørerute. Intet var overlatt til tilfeldighetene. Her var det bare klokkeslettene som var cirka… og her skulle ingen mistes på grunn av dårlig veiforklaring. RV 120 ble fulgt via Elvestad, Ringvoll og til Mosseporten. Deretter bar det rett gjennom Moss og ut til p-plassen ved Alby på Jeløya.
Det var en fin kjøretur med bare «bittelitte» granne grisekjøring av et par biler og noen motorsykler…. Kreftene måtte jo bare prøves og godlydene fås fram. Og så skulle han bare ta oss igjen…. etternøleren.

Etter litt parkering og stokking på parkerte biler – vi som kjører mc har liksom skjønt det med å parkere på rekke og rad med en gang – ble grillene fyrt opp og pølsene lagt på før de første flammene hadde lagt seg. Folket var sultne! Det var som vanlig HP som spanderte mat og drikke.
Været var greitt. Kunne godt ha vært bedre og gjerne litt mindre eller varmere vind men er man noengang fornøyd med været…
Det kom noen etternølere så til sammen var vi vel 9 biler og 11 motorsykler. Det ble som vanlig skravlet og skrytt og kikket ned i åpne motorrom.
Ved halv åtte – åtte tiden brøt vi opp. De siste som dro var en gjeng motorsykler som slo følge et stykke på veien innover via Son, Vestby, Hvitsten, Klommestein til Korsegården.

Det var en fin tur. Helt passe torsdagstur med halvsvidde velsmakende grillpølser og hyggelig prat.

Hilsen Irene, Ole og Tor.

Kommentarer»

No comments yet — be the first.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: