jump to navigation

Tur til Tønsberg 21.09.2003

Posted by femice in 2003, Tur og treff.
trackback

Helgen 19 – 21 september

Gruppebilde 1

Via May-Elin hadde vi fått leie leilighet i Tønsberg. 5 medlemmer var med på turen.

May Elin hadde bestilt 2 leiligheter på Husøya (utenfor Tønsberg) og sendt ut info om turen til alle medlemmene.

Vi var 5 medlemmer og 5 sykler som dro av gårde, May Elin, Barry, Torunn (med fiskestang), og Roy og Ole-Ragnar (med boots).

Turen fra Oslo til Tønsberg var på en sen, kald og fuktig fredagskveld, så det vare bare å gi gass og kjøre rakt fram.

Første kvelden på ”hytta” var en veldig hyggelig og sosial aften/natt. Ettersom drinkene gikk ned, ble det line dancing til Radio Tønsberg (!) og P4 utover natta. Å danse Stitch It Up til heavy techno musikk var en utfording! 😉 Torunn og Ole-Ragnar imponerte oss andre med sin West Coast Swing. Utrolig hva som er mulig når man ha fått ”litt” innenbords! Og så ble det mye dans og tull utover i de små nattetimene!

Noen få timers søvn ble det før vi kom oss opp til frokost. Det var litt grått og trist vær, men det regnet ikke – da måtte vi ut og kjøre vel. Turen gikk via Larvik, Sandefjord, Stavern og på de små veiene rundt omkring. Lunsjpause i Sandefjord – vi gutta satt i kaffebaren mens jentene brente av litt penger i butikkene (klær selvfølgelig) :-). Senere ble det skolebrød og is mens vi rasta på gressplenen i vakre Stavern.

Når vi kom tilbake på hytta var tanken å ta seg en liten lur før vi gikk ut for kvelden. Men det ble bare med tanken. En varm dusj og litt øl og rusbrus var alt vi trengte for ”å komme i form” igjen. (I tillegg fikk Barry se Rossi vinner motoGP i Rio). Etter forslag fra May Elin dro vi først på restaurant Esmeralda (det var en god middag!) og videre til Haabet, en pub med levendes musikk. Det ble det mye line dans, swing og rock ’n’ roll.

Søndag begynte med duskregn men det tørket opp innen vi var klar for hjemreisen. Veldig kjekt med oppvaskmaskin. Det ble brukt mange drikkeglass. Må ikke glemme melkeglassene til Torunn.
Turen hjemover gikk via Badstøferjen fra Horten til Moss i strålende solskinn. Kaffe og is på soldekk – herlig! (Hva ble det av vaflene?) Takk til Ole-Ragnar som satt på sykkelen sin og passet på de andre under nesten hele overfarten. Vel i land i Moss ble det full fart oppover E6 til mer dansing hos Cato på Strømmen kl. 16.30.

Alt i alt, en kjempefin tur!

– Barry –

Kommentarer»

No comments yet — be the first.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: