jump to navigation

Kjøretrening i Trøgstad 04.05.2004

Posted by ldmcn in 2004, Kjøretrening.
trackback

Denne mandagen hadde klubben leid Trøgstadbanen for litt kjøretrening. Etter litt startvansker – de hadde dobbeltbooket banen – kom vi igang.

Dette fant alle ut at var svært nyttig. Det ble trent på:

  • Serpentinkjøring (mellom kjegler) både i lav hastighet og litt høyere.
  • Bremseøvelser
  • Bremsing i sving
  • Sporvalg

Etter hvert begynte Barry å skrape neddi i den ene svingen. Tøffere og tøffere for hver runde… Vi ble alle overraskt over langt ned sykkelen måtte legges for å skrape neddi. Vi vippet den over mens vi hadde pause.

Takk til Bjørn-Ole som stilte som instruktør.

Fler bilder her

En hilsen fra instruktøren vår:
Bjørn Ole Bjørk – bnb@servi.no

Håper alle trives på Trøkstadbanen At vi fikk mye ut av kvelden er jeg rimelig sikker på. God dans i sesongen og håper dere får noen hyggelige turer på mc.Kjør med vett så vi ikke kommer på noen statistikker.


Ole – televimsen@c2i.net – onilsen@parker.com

En rapport fra Trøgstadbanen igår. Dette var morro!!! Vi fikk hjelp fra to lærevillige instruktører, Bjørn Ole og Bjørn, som ga oss mange gode tips. Takker så mye for deres innsats. Vi hadde slalomkjøring, oppbremsing, oppbremsing i sving, kurvekjøring og sporvalg. De fleste viste stor forbedring. Noen fikk ordentlig AHA opplevelser. Bl.a Barry trodde nesten sine egne øyne når vi la over sykkelen hans, og han så hvor langt han hadde turt å legge over sykkelen sin. Jeg selv kortet ned bremselengden min med ca. 1/3. ABS bremsene mine virker!! Noe vi også gikk gjennom var dytte/drateknikk. Dette kan vi ta med oss ut på landeveien og bruke aktivt. Bare da, når det sitter i ryggmargen, blir det til at vi bruker det i en eventuell nødsituasjon. Jeg håper flere blir med neste gang. Dette bør gjennomføres minst en gang i året!!! Jeg har hatt en liten prat med Bjørn Ole, og jeg vil ta førerutviklingskurset til Senior MC. Er det flere som også kunne tenke seg det??
Hilsen Ole


Arne Solbakken – arne.solbakken@ife.no

Dette var både gøy og nyttig!!!Jeg hadde hvertfall stort utbytte av en fin kveld på Trøgstadbanen.
Ha en god sommer alle sammen.


Ole-Ragnar – ldmcn@home.no

Vi testet Trøgstadbanen! Eller var det oss selv og kjøreferdighetene?? Uansett, det var gøy å kjøre og jammen hadd jeg glemt et og annet….. Stor takk til velvillige instruktører Bjørn Ole og Bjørn. Kjegler, løyper, sporvalg og bremsing ble satt opp med kløkt og utfordring. Jammen var jeg glad det ikke kom en idiot i møte der vi drev blankpussede maskiner i et mønstre de ikke er vant til, for da kunne kjøregleden brått fått en ublid slutt.
Hilsen Presidenten

Reklamer

Kommentarer»

No comments yet — be the first.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: