jump to navigation

Dutch

dutch

Lijn Danser Motorclub Noorwegen werd opgericht op 1 juni 2002. Tijdens een mooie zomer avond op het mooie eiland Oslo fjord werd het idee bedacht door een groep mensen om een club op te richten voor degene die geïnteresseerd waren voor line-dansen maar ook voor motor fietsen. Onze leden komen van alle windstreken van ons land zowel vanuit het noorden of vanuit het zuiden maar de meerderheid van leden wonen rondom het gebied van Oslo en omstreken. Wij zijn telkens weer actief bezig met het werven van nieuwe leden voor onze club.

Het doel van onze club is om een sociale en vriendelijke sfeer creëren waar de hoofdfocus op Lijn dansen en Motorfietsen ligt. Wij concurreren niet met andere motorfiets clubs betreffende hun motorfietsen of gebied. Wanneer wij een uitnodiging krijgen van een andere motorfietsclubs over bijvoorbeeld een motorfietsmeetings of iets dergelijks, dan geven wij dat allemaal door aan al onze leden. Zo concurreren wij ook niet met andere andere Lijn Dansclubs en en rekruteren daarvoor ook geen nieuwe leden Wij geven geen danscursussen en geven geen voorstellingen, maar wij delen wel graag mee in partijen of andere sociale gebeurtenissen. Wij informeren dan ook al onze leden waanneer er iets in de Lijn dansgemeenschap gebeurt.

Wij delen het positieve en opwekkende gevoel die wij hebben op een fietsreis en de vreugde van het lijn dansen met u

Wilt u meer over ons weten? Of wilt u misschien deelnemen in onze club? Aarzel dan niet, om contact met ons op te nemen.

Kommentarer»

No comments yet — be the first.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: