jump to navigation

Bosnisk

bosnisk


«Line Dancer MC» u Norveskoj je klub, koji je osnovan 1. juna 2002 godine, a ima vecinu clanova u Oslu/regija Akershus. Nasi clanovi su rasuti po cijeloj zemlji, od Trondheima do Kristiansanda. Mi radimo puno na omasovljenju clanstva.

Nas klub ima za cilj da stvori jednu prijatnu socijalnu sredinu sa «Line Dance» i MC u centru. Mi ne konkurisemo drugim MC klubovima sa interesovanjem prema biciklizmu ili teritorijalno, mi se samo rado pridruzujemo vasim festama (susretima) i propagiramo/podrzavamo vase pozive na susret ili party za nase clanove.

Mi ne konkurisemo ostalim «Line Dance» klubovima u clanstvu , mi se ne iznajmljujemo da drzimo kurs ili pokazujemo nas, mi se samo rado pridruzujemo vasim festama (susretima) i propagiramo/podrzavamo vase pozive na susret ili party za nase clanove.

Mi se radujemo jednoj voznji na motoru i zadovoljstvu plesa sa «Line Dance» i «Swing»-om. Pa budite sa nama! Zapamti da enerija koju ti skupljas dok sjedis za upravljacem, tebi daje radost kada se gibas na plesnom podijumu.

Nasa komunikacija je najbrza na norveskom i engleskom jeziku, ali evo ti nam se mozes obratiti i na jednom od ovih jezika (bosanski/srpski/hrvatski). Ukoliko imas zelju znati vise o nama ili biti sa nama Kontaktiraj nas za vise informacija!

Kommentarer»

No comments yet — be the first.

Legg igjen en kommentar